Geniet van een massage naast uw bureaustoel

Iedereen weet dat lang achter elkaar zitten niet goed voor je lichaam is. Toch komt dit veel voor in ons dagelijks leven. Mensen met een kantoorbaan zitten vaak 8 uur op een dag achter hun bureau en bijvoorbeeld gamers zitten ook vaak urenlang hun spellen te spelen.
Zeker nu regelmatig thuiswerken helemaal ingeburgerd is, is het belang van een goede bureaustoel groter dan ooit. Werken aan de keukentafel op een niet verstelbare eetkamerstoel kan prima voor één dag, maar wanneer je dit structureel doet, kan dit vele lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Afspraken bij de fysio zijn soms zelfs nodig om de rug en schouders weer los te masseren van dagenlang in de verkeerde houding zitten.
Maar wat als je tijdens je werk kan genieten van een heerlijke massage? Hoe? Door te kiezen voor een massagestoel naast je bureaustoel. Want ook al heb je een verstelbare bureaustoel, lang achter elkaar zitten is dan nog steeds niet goed voor je. Regelmatig genieten van een massage verbetert de concentratie en kan zelfs ziekteverzuim tegen gaan.

Ontdek de massagestoelen van Komoder

Ben jij benieuwd naar de voordelen van een massagestoel naast je bureaustoel met massagefunctie voor op jouw thuiswerkplek of kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 629 296 589 of laat je contactgegevens achter op onze website en één van onze specialisten neemt contact met je op. Op basis van onder andere je lengte en gewicht zullen wij je advies geven welke stoel(en) het beste bij jouw wensen en eisen past.
Je bent ook van harte welkom in één van onze showrooms in Almere, Katwijk of Rotterdam. Hier kan je de verschillende massagestoelen zelf testen om tot de beste keuze te komen die bij jou past.

Volledige ontzorging bij bezorging en montage

Heb je een elektrische massagestoel of massage chair office besteld voor je hele bedrijf of juist voor jouw thuiswerkplek? Dan proberen wij dit binnen 5 werkdagen bij jou te leveren. Wij nemen de volledige bezorging en montage voor onze rekening, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Zodra de massagestoel op zijn plek staat en geïnstalleerd is, kan jij direct gaan genieten van een heerlijke massage!

Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Komoder Agent
Bel ons nu