Massagestoel beige

Ben jij op zoek naar een crèmekleurige, ivoren of beige massagestoel? Bij Komoder hebben we verschillende beige massagestoelen in ons assortiment. Wij leveren massagestoelen van ons eigen merk, maar ook van andere merken, zodat jij altijd voldoende aanbod hebt om een goede keuze te maken.

Massagestoelen zijn er in veel verschillende kleuren, bij de meeste modellen kan je kiezen tussen verschillende standaard kleuren en/of kleurcombinaties. De meest populaire kleuren massagestoelen zijn zwart en crèmekleurig. Het voordeel van een licht gekleurde massagestoel, beige bijvoorbeeld, is dat hij optisch een stuk minder lomp lijkt in de ruimte ten opzichte van een donkere stoel. Daarnaast is de kans op verkleuring na verloop van tijd een stuk kleiner dan bij bijvoorbeeld een spierwitte massagestoel




Vind de beige massagestoel die aan jouw wensen voldoet

In ons assortiment vind je verschillende crèmekleurige en beige massagestoelen, zoals de Focus II, Marina Medical II, Komoder Veleta II en Komoder Everest. Naast de kleur, is het belangrijk dat je een massagestoel kiest die aansluit op jouw wensen. Niet elke massagestoel is hetzelfde en elk hebben ze weer andere specialiteiten. Onze medewerkers adviseren je hier graag in. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. Natuurlijk ben je ook welkom in één van onze showrooms in Katwijk of Rotterdam. Naast advies krijgen, is het hier ook mogelijk om verschillende elektrische massagestoelen zelf te testen om er zo achter te komen wat het beste bij jou past.

Heb je je keuze gemaakt en jouw nieuwe beige massagestoel bij ons besteld? Dan doen wij er alles aan om jou zo snel mogelijk te laten genieten van een heerlijke massage. Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen de stoel bij jou te leveren. Omdat een massagestoel ontspanning moet brengen, vinden wij het belangrijk dat de levering geen stress oplevert. Daarom ontzorgen wij jou volledig. Wij bezorgen de massagestoel in Nederland en België gratis. Bovendien tillen onze vakkundige bezorgers de stoel naar de plek waar jij hem wil hebben staan en monteren we hem ook direct gratis. Zo kan jij meteen genieten van een heerlijke massage zodra onze bezorgers de deur uit zijn.

Vraag direct een prijsofferte aan via e-mail!
Neem contact met ons op voor meer informatie! ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.



☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Neem contact op met een van onze specialisten! ☟

Vraag direct een prijsopgave via e-mail!

Komoder Rotterdam

Dessa M.

Rotterdam

Telefoon: +31 615 671 997

E-mail: dessa@komoder.nl

Komoder Rotterdam

Angelique V.

Rotterdam

Telefoon: +31 625 493 446

E-mail: angelique@komoder.nl

Komoder Katwijk

Herman B.

Den Haag/Katwijk

Telefoon: +31 642 451 153

E-mail: katwijk@komoder.nl

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst