Massagestoel in Utrecht kopen

Woon jij in Utrecht of heb jij een bedrijf in de omgeving van Utrecht en zou jij vaker willen genieten van een heerlijke massage waar en wanneer jou dat uitkomt? Dan ben je bij Komoder aan het juiste adres!
Wij leveren verschillende soorten elektrische massagestoelen in Utrecht, maar ook in de rest van Nederland. De massagestoelen in ons assortiment zijn van zowel ons eigen merk, als andere toonaangevende merken. Zo heb jij altijd voldoende keuze om de juiste massagestoel te vinden die bij jouw wensen en eisen past.
Ieder lichaam is anders en ook de reden van een massage kan verschillen. Heb je een lange dag op werk gehad en ben je toe aan wat ontspanning of heb je een zware training achter de rug en heb je last van spierpijn of zelfs een spierblessure? Ook tegen ouderdomsklachten kunnen massages zeer effectief zijn.
Het regelmatig tot rust komen tijdens een heerlijke massage werkt stressverlagend en kan zelfs (lichamelijke en geestelijke) klachten voorkomen. Maar hoewel er vele massagesalons zijn in Utrecht, kan je hier misschien niet altijd terecht wanneer jij behoefte hebt aan een massage. Bijvoorbeeld na een lange werkdag, of last minute na een training. Bovendien kan het regelmatig bezoeken van een professionele masseur dit ook flink in de kosten lopen. Een elektrische massagestoel bij jou thuis of op kantoor kan dan uitkomst bieden.
Net zoals een professionele masseur, kan een elektrische massagestoel zich aanpassen aan jouw lichaam en de wensen. Met verschillende standen en functies en speciale technieken om je lichaam te scannen, ben jij altijd verzekerd van een massage afgestemd op jou.

Kies en bestel eenvoudig

Maar welke massagestoel past dan het beste bij jou? Bel ons via +31 642 451 153 of laat je contactgegevens achter op onze site. Wij geven je graag persoonlijk en vrijblijvend advies. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze showrooms in Almere, Katwijk of in Rotterdam. Test de verschillende stoelen en stel eventuele vragen aan onze vakkundige medewerkers.
Heb jij je keuze gemaakt en een elektrische massagestoel besteld? Dan leveren wij jouw nieuwe massagestoel in Utrecht al binnen vijf werkdagen. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen ervoor dat de stoel op de juiste plek wordt gezet en vertrekken pas als hij volledig is gemonteerd. Zo hoef jij je hier niet druk over te maken en kan jij direct gaan genieten van een ontspannende massage in je eigen massagestoel in Utrecht.

Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Komoder Agent
Komoder Agent
Bel ons nu