Marina-massagestoel met stembesturing, Zero Gravity-joystick, verwarming, muziek via bluetooth en USB-poort.

beoordelingen
 • BESCHIKBAARHEID

  Op voorraad

 • GARANTIE

  3 Jaar

 • LEVERING

  Gratis

 • MERK

  Komoder

Vraag de speciale prijs aan
☝ Binnen enkele seconden ontvang je onze prijslijst
3D massagerollers 4 massagerollers Verwarming Negatieve ionen
Scanmechanisme Spraakopdracht [NIEUW] JOYSTICK Zero Gravity 135 cm SL-track

De Marina massagestoel biedt een massage die aanvoelt als de handen van een massagetherapeut. Speciaal ontworpen voor het hele gezin. Geef jezelf over aan een professionele massage.

De Komoder Marina massagestoel is onderdeel van de nieuwe Komoder 2020-generatie. Deze stoel is uitgerust met 4 intelligente massagehanden die zorgen voor een stille, verticale en mobiele massage en masseert over de volledige rug. De Marina gebruikt een nieuw "L" massagesysteem van 135 cm, waardoor het de massagestoel is met het langste massage bereik.

Uitgebreide luchtdrukmassage (schouders, rug, heupen, armen en benen)

De stoel is uitgerust met een innovatieve functie voor de luchtpomp en kleppen. De pomp kan synchroon en continu werken om de aandrijfkracht te leveren die nodig is voor de 28 luchtkussens. Zowel de ontspanningsmassage als de luchtdruk van de luchtkussens zijn precies en uniek, waardoor u kunt genieten van een verfrissende massage.

Komoder Marina massagestoel

JOYSTICK - De perfecte oplossing voor het aanpassen van de massagepositie. U heeft nu volledige controle over uw massageposities.

Een ander bewijs van het vermogen van de massagestoel om een gepersonaliseerde massage aan te bieden, is het feit dat u met de massagestoelltechnologie de massagepositie kunt aanpassen. U kunt de massagepositie kiezen die bij u past door bijvoorbeeld te genieten van een diepe nekmassage of door een rollende massagefunctie te gebruiken om uw lichaamshouding te corrigeren.

Komoder Marina massagestoel
Komoder Marina massagestoel

Reflexologie. Een goede massage begint met voetmassage om de reflexen te stimuleren.

De Marina massagestoel is voorzien van reflexologie functie met dubbele rollers voor de voetmassage. Deze functie is perfect voor het stimuleren van zenuwcentra.

Komoder Marina massagestoel

De Marina is voorzien van rugverwarming.

Het verwarmings mechanisme verhoogt de efficiëntie van de massage, verwijdert de kou in de winter, of in kamers met airconditioning in de zomer. Met dit ingebouwde verwarmingssysteem wordt de Marina massagestoel een van de meest complexe massagestoelen op de markt. De rug verwarmingsfunctie gebruikt koolstofvezel als een infrarood verwarmingsbron.

Komoder Marina massagestoel

Deze massagestoel is uitgerust met een intelligente ruimtebesparende functie.

De stoel is ontworpen voor kleine ruimtes. Dit betekent dat de rugleuning van de stoel een afstand van 5 cm van de muur vereist wanneer de massagestoel in de massagemodus staat. De massagestoel schuift naar voren zonder de achterwand aan te raken.

Ziet er goed uit. Functioneel ontwerp.

De dynamische vorm van deze massagestoel is ontwikkeld om aan de vraag van gebruikers te kunnen voldoen om ruimte te besparen in huis. Dit model is ideaal voor thuis, in een appartement of op kantoor, zelfs wanneer de ruimte beperkt is.

Komoder Marina massagestoel

De massagestoel scant uw lichaam en past zich op een intelligente manier aan het lichaam aan

De nieuwe Marina is uitgerust met een automatisch schouderdetectiesysteem. Dit systeem omvat een scan die voor elke massagesessie wordt uitgevoerd om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat de massagesessie perfect wordt aangepast.

3D-rolsysteem met 5 intensiteitsniveaus.

De nieuwe Marina massagestoel is uitgerust met een set stille, intelligente 3D mechanische handen, die op en neer bewegen, zich naar voren en naar achteren uitstrekken en tevens zijwaarts bewegen. Deze mechanische handen helpen de parameters van elke gebruiker te detecteren: gewicht en lengte.

Komoder Marina massagestoel
Komoder Marina massagestoel

Knoppen voor controle. Houder voor afstandsbediening.

De nieuwe Marina biedt eenvoudigere toegang tot de bedieningsknoppen. U hoeft niet te stoppen tijdens de massagecyclus om de massagepositie te wijzigen. U kunt de massagestoel in een bepaalde positie stoppen om uit te rusten of tv te kijken.

U kunt de USB-poort aan de linkerkant gebruiken om uw smartphone op te laden.

De Marina is uitgerust met een USB-poort om een smartphone of ander apparaat van stroom te voorzien.

Komoder Marina massagestoel
>

Negatieve zuurstofionfunctie

Gebruik de knop bovenaan de linker armleuning om de functie negatieve zuurstofionen te gebruiken. Innovatief ontwerp met negatieve zuurstofionen in de hoofdsteun, kan negatieve zuurstofionen afgeven in een continue stroom. Volgens het nationale centrum voor infrarood en industriële elektrische producten, kwaliteitscontrole en inspectie, hebben de negatieve zuurstofionen een concentratie van maximaal 240.000 / cm3, vergelijkbaar met een bos of waterval, en helpen ze het menselijk lichaam spontaan te herstellen.

Komoder Marina massagestoel

De massagestoel kan maximaal worden uitgerekt en geeft u ontspanning

De nieuwe Marina massagestoelen bieden u 3 Zero Gravity-posities. Deze positie brengt je in een staat van gewichtloosheid waardoor je kunt genieten van perfecte, onbeperkte ontspanning.

Zero Gravity-posities

Bij het starten van de "zero gravity" -modus is de elevatiehoek tussen het lichaam en de benen ongeveer 118 graden. De dijen en kuiten bevinden zich boven het hart. De zwaartekracht (het gewicht) van elk lichaamsdeel wordt gelijkmatig verdeeld over de massagestoel, zodat de druk op het lichaam volledig verdwijnt.

Komoder Marina massagestoel

Audio systeem. Ingebouwde speakers. Geen kabels in huis

Je hebt de mogelijkheid om een smartphone of tablet te gebruiken om muziek af te spelen.

Koppel de massagestoel via bluetooth met uw telefoon, tablet of laptop. De massagestoel is uitgerust met een set luidsprekers die zijn ingebouwd in de rugleuning en via de bluetooth-verbinding kun je direct vanaf je mobiele telefoon naar je favoriete muziek luisteren.

Komoder Marina massagestoel

Heb je spierpijn? De massagestoel behandelt de pijnpunten.

Het strekken van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren, om spierspanning en contractuur te elimineren. Deze stretch wordt bereikt met behulp van massagekussens rond de schouders, armen en benen.

De Marina massagestoel is ontworpen voor verschillende gebruikers en is uitgerust met meerdere innovatieve automatische massageprogramma's, waardoor u een gepersonaliseerde massage krijgt die aan verschillende verwachtingen voldoet.

Komoder Marina massagestoel

Kneden en been extensie

De beensteun kan worden verlengd om gebruikers van verschillende lengtes te accommoderen. De voetsteun kan worden verlengd met een maximale lengte van 20 cm, wat ervoor zorgt dat het een comfortabele volledige lichaamsmassage kan geven aan gebruikers van verschillende lengtes.

Komoder Marina massagestoel

Reflexologie. Massage die indruk maakt.

De reflextherapie-massage wordt uitgevoerd door een plaat uitgerust met rollers en de voetsteun strekt zich uit zonder verdere handelingen.

Voetmassage

De voetsteun is uitgerust met luchtkussens voor drukmassage.

Massage van nek tot voeten

De massagestoel profiteert van een speciale technologie met een "L" -vormige rail, het resultaat van een langetermijnstudie gecombineerd met de nieuwste kennis in de industrie. De massage track is 135 cm, zodat u kunt genieten van een persoonlijke massage van top tot teen, tot aan de knieën.

Voetmassage. Een aangename massage bevonden door iedereen die getest heeft.

Het bootst de aanraking van de menselijke hand na en beschikt over geavanceerde roltechnologie, waardoor u een Guasha-massage krijgt alsof deze wordt uitgevoerd door een professionele masseur. Met een radius van 3 cm en focus op het Yongquan-punt op de zool, kan de aangeboden massage delicaat en constant zijn, maar ook krachtig, afhankelijk van hoe u de instellingen instelt door middel van afstandsbediening.

Voetmassage met luchtkussens

Luchtkussens in verschillende vormen bedekken het been, de enkel en de voet, voor een onvergetelijke drievoudige ervaring. Pas op zijn beurt de methode toe om op zijn beurt de functies van luchtdrukcompressie, pauze en evacuatie te activeren om Xuanzhong en Taixi pre-punctiepunten te stimuleren, die u perfect comfort en harmonie brengen.

Chromotherapeutische verlichting met LED's

De stoel is uitgerust met LED-verlichting met een koele toon, geplaatst op de buitenkant van de armleuning van de stoel. De LED-verlichting is alleen zichtbaar wanneer de stoel in de massagecyclus staat. In een donkere kamer projecteert het LED-licht een koel, blauw licht op de muren, waardoor een ontspannen sfeer wordt gecreëerd.

Massage van top tot teen

Slimme mechanische massagehanden kunnen op en neer bewegen in de nek, schouders, rug en taille. Ze kunnen automatisch de kromming volgen die specifiek is voor de menselijke rug, het bereik is maximaal 21 cm breed, de verticale track is 135 cm en bedekt de hele rug.

De massagestoel herkent je rug

De kromming in de vorm van een "S" die het lichaam ondersteunt, impliceert een combinatie van massage structuren voor de rug en human engineering-principes, zodat u kunt profiteren van een zeer nauwkeurige rugmassage. De breedte kan worden ingesteld tussen 6 en 21 cm, met drie opties.

Massage voor armen, met luchtkussens

Voorzien van 12 luchtkussens die de kromming van de menselijke armen respecteren. Het biedt een volledige lichaamsmassage en behandelt de Yangchi- en Quchi-punten. De driedimensionale gebalanceerde tractie die afkomstig is van met lucht gevulde kussens zal ontspanning brengen en je armen en handpalmen versterken.

Infraroodverwarming - perfect in de winter

De rugverwarmingsfunctie op 40º-50º C elimineert het koude gevoel en ook rugpijn. De golflengte van de infraroodstralen valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie wordt geabsorbeerd door de menselijke cellen, hierdoor worden de cellen geactiveerd en het metabolisme gestimuleerd.

3 geheugenmodi

Deze functie voldoet aan de verschillende eisen van uw gezin: elke combinatie van massagemethoden en functies kan worden opgeslagen met deze geheugenprogramma's.

Kies de massagetijd

Met deze functie kunt u de duur van de massage selecteren volgens uw voorkeur, zodat u van een continue massage kunt genieten.

Specificaties en technische kenmerken

Vouwbeveiliging Ja
Massage voor het gehele rugoppervlak Ja
Elektrisch uitrekbare rugleuning Ja
Voetsteun Handmatig uitschuifbaar
Luchtkussens in het zitvlak Ja
Beenkussens Ja
3D-massagerollers Ja
Stembesturing Ja
Massage voor de dijen Ja
Beenmassage Ja
Reflexologie Ja
Rugverwarming Ja
Afstandsbediening Ja
Houder voor afstandsbediening Ja
Bekleding Ecologisch, antibacterieel leer.
Gewicht massagestoel (kg) 110 kg
Voeding 220 - 230V
Kleuren
blue beige black
Afmetingen massagestoel Marina
Vraag hier onze prijslijst aan
Binnen enkele seconden ontvangt u onze prijslijst ☟

↘ of bedrijfsnaam

↘ we sturen u onze prijslijst per email

↘ Alleen cijfers zonder scheidingstekens

↘ of regio

↘ Aarzel niet om ons te informeren over uw lengte en gewicht of eventuele relevante gezondheidsproblemen, zodat onze aanbeveling goed voldoet aan uw verwachtingen voldoet.


☝ Onze prijslijst is nu slechts één klik verwijderd

Geverifieerde beoordelingen voor

Complimenten voor de bezorgers
- van
Linda / Amersfoort
5 / 5 punten
Hartelijk dank. Alles ging heel goed. Prima oplevering en meedenkende bezorgers. Wij zijn helemaal tevreden!
Aanrader
- van
Victor / Rotterdam
5 / 5 punten
Wij zijn in de showroom in Rotterdam geweest en hebben een massagestoel besteld. We hebben een uitstekende service gehad in Rotterdam.
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Grote actuele voorraad

We hebben een grote actuele voorraad in verschillende
magazijnen in heel Europa en kunnen daardoor altijd snel leveren.

3 jaar garantie op alle producten

Bij ons krijgt u 3 jaar garantie op al onze producten
én de zekerheid op service na afloop van de garantieperiode.
Geen verzendkosten

Gratis transport en installatie

Onze massagestoelen worden kosteloos geleverd en
geïnstalleerd door het Komoder installatieteam.
Komoder voorbereiding en montage

Exclusieve showroom afspraak

Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat onze
specialisten 100% aandacht voor u hebben
Laat hier uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij bespreken uw wensen en persoonlijke omstandigheden en bepalen zo samen de ideale massagestoel die daarbij past.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst