Komoder Luxor Zero Gravity massagestoel. Kuitmassage, voetenrollers, bluetooth muziek. Perfect voor uw gezin.

beoordelingen
Komoder LUXOR Massagestoel
 • BESCHIKBAARHEID

  Op voorraad

 • GARANTIE

  3 Jaar

 • LEVERING

  Gratis

 • MERK

  KOMODER

Vraag onze Black Friday prijzen aan
Verstelbare 3D-massagerollers 4 massagerollers Zero Gravity-systeem Rugverwarming
Slim mechanisme Space Saver-systeem Bluetooth muziek Negatief ionensysteem

Een massagestoel vergelijkbaar met een massagetherapeut.
Voor Thuis!

Wat hoogwaardige functies betreft, is Komoder Luxor eenvoudigweg niet te verslaan - 3D L-Track 130 cm rolmassage, kuit- en voetrollers, full body luchtmassage en zero-gravity in twee fasen werken allemaal in harmonie om een speciale massage ervaring te beleven.

Full Body Air Massage (armen, schouders, rug en heupen, billen, benen en voeten)

Luxor gaat verder dan de rolmassagefuncties van de stoel en beschikt over een luchtmassagesysteem voor het hele lichaam. De stoel is voorzien van airbags die praktisch elk deel van het lichaam van het hoofd tot de voeten masseren.

Komoder LUXOR Massagestoel

Unieke 3D-functie

Net als andere Komoder massagestoelen beschikt de Luxor over een geavanceerd 3D massage-rolsysteem. Het rolmechanisme is voorzien van vier massagekoppen, die de massagedruk over een groter bereik op de rug spreiden voor meer dekking.

Met 3D-functionaliteit verplaatsen de massagerollers zich naast de standaard bewegingen omhoog en omlaag en van links naar rechts. Wanneer de rollen zich van de stoel verwijderen, drukken ze diep in de spieren van de rug, waardoor een levensecht deep tissue massage-effect ontstaat. De binnenwaartse / buitenwaartse beweging maakt het ook mogelijk om de intensiteit en druk van de massagerollen aan te passen met vijf niveaus van krachtinstelling.

Naast de standaard automatische massageprogramma's die op de meeste Komodermassagestoelen aanwezig zijn, biedt de Luxor verschillende speciale 3D-autoprogramma's. Tijdens de 3D-massageprogramma's maakt de stoel optimaal gebruik van de diepe weefselwerking van de massagerollers, wat resulteert in enkele van de meest stimulerende massageprogramma's van de stoel.

Komoder LUXOR 3D

Luchtionisatorfunctie

Kort gezegd is een lucht-ionisator een speciale luchtreiniger die ionen in de lucht projecteert om stof en andere deeltjes te verwijderen. Bovendien helpen luchtionisatoren om statische elektriciteit uit uw omgeving te verwijderen. Elektronische apparaten produceren allemaal statische elektriciteit, waarvan bekend is dat blootstelling symptomen veroorzaakt van vermoeidheid, slaperigheid en hypertensie. De lucht-ionisator in de Luxor bevindt zich in de hoofdsteun. Wanneer ingeschakeld, zendt het een continue bries van frisse, verkwikkende lucht uit terwijl het statische elektriciteit verwijdert. Kortom, het helpt bij het creëren van de perfecte atmosferische omgeving om je lichaam en geest te herstellen terwijl je ontspant en geniet van je massage.

massagepunten

Lumbale warmte therapie.
Rugverwarmingsfunctie

Door een nieuwe dimensie aan de reeds ontzagwekkende massagetherapie van de Luxor toe te voegen, stralen een paar verwarmingspads in de rugleuning warmte uit in de spieren.

Warmte therapie kan worden gebruikt als een op zichzelf staande functie of toegevoegd aan een van de automatische of handmatige massageprogramma's van de stoel.

Lumbale warmte therapie. Rugverwarmingsfunctie. LUXOR Massagestoel

Belangrijke functie: nek- en schouderextensie

In aanvulling op de reeds lange L-Track van de Luxor, beschikt deze over een extra lange massagebaan waarmee de massagerollers hoog op de schouders en nek kunnen reiken. Deze functie wordt gebruikt in het automatische massageprogramma van de stoel en biedt een van de meest uitgebreide nek- en schoudermassages op de markt.

nek- en schouderextensie

Zero Gravity-posities

Wanneer de modus "Zero Gravity" start, is de hoek tussen het lichaam en de voeten ongeveer 118 graden. De dijen en kuiten worden hoger geplaatst dan het hart. De zwaartekracht (gewicht) van elk lichaamsdeel zal gelijkmatig over de massagestoel worden verdeeld, zodat de druk op het lichaam volledig verdwijnt.

Komoder LUXOR Massagestoel

Heb je spierpijn? De stoel behandelt samentrekkingen.

Het uitrekken van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en spierspanningen en contracties te verlichten. Dit uitrekken wordt bereikt met behulp van massagekussens voor de schouders, armen en benen. Luxor is ontworpen voor verschillende soorten gebruikers en heeft innovatieve automatische massageprogramma's die een individuele massage bieden die aan verschillende verwachtingen voldoen.

samentrekkingen

Deze stoel scant je lichaam

Luxor is uitgerust met een automatisch lokalisatiesysteem voor de schouders en de nek, wat betekent dat het uw rug vóór elke massagesessie scant om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat de massagesessie perfect kan worden aangepast.

Deze stoel scant je lichaam

130 cm "SL" Track

In vergelijking met andere massagestoelen biedt de Luxor een van de meest uitgebreide massagedekkingen. Deze massagestoel maakt gebruik van een 130 cm "L" -vormige massagerail. Deze extra lange baan strekt zich uit van de bovenkant van de nek, langs de rugleuning tot in het zitvlak van de stoel. Dit is veel langer dan de typische S-Tracks die zich alleen over de lengte van de rugleuning uitstrekken en te vinden zijn in de meeste massagestoelen. Hoewel veel L-tracks op de markt een recht bovengedeelte hebben, met name de stoelen uit het laagsegment, is de L-Track van de Luxor voorzien van een 'S-vormig' bovenste deel dat overeenkomt met de rondingen van de menselijke wervelkolom. Deze ergonomische vorm houdt de massagerollen in direct contact met het gehele bereik van de rug, wat resulteert in een efficiëntere en therapeutische massagehandeling.

LUXOR L systeem

Speciaal ontwerp voor uw huis

Een functie die echt van pas komt voor als u in een klein appartement woont of een kleine woonkamer heeft, is de "Zero Wall" -technologie van de Luxor. Met behulp van een speciale recline track gaat de stoel naar voren als deze achterover leunt, waardoor de benodigde ruimte achter de rugleuning aanzienlijk wordt verminderd als er volledig achterover wordt geleund. Hierdoor kan de stoel op slechts enkele centimeters van de muur worden geplaatst, waardoor u veel vloeroppervlak in uw kamer bespaart.

Speciaal ontwerp voor uw huis

Kuitknedingsmassage - Unieke functie

Net zoals de meeste massagestoelen biedt ook de Luxor luchtmassage voor de kuiten, maar bij deze stoel is elke beensleuf voorzien van een paar mechanische massagerollen. Deze rollen, vergelijkbaar met de hoofdmassagerollen in de rugleuning van de stoel, rollen op en neer over de benen en geven een krachtige kuitspiermassage. Deze kuitrollen zijn ontworpen om de beweging van menselijke handen na te bootsen. Hierdoor geeft het een van de meest realistische beenmassages die beschikbaar zijn op het gebied van massagestoelen. Wanneer u geniet van een beenmassage op de Luxor, houden de airbags het been stevig op hun plaats terwijl de rollers wrijven en eventuele spanning of pijn uit de benen kneden. Dus, als je na een lange dag werken vaak last hebt van pijn in de benen, is deze stoel gemaakt voor jou.

Kuitknedingsmassage - Unieke functie. Komoder LUXOR

Voetmassage Reflextherapie

Samen met de kuitrollen biedt de Luxor ook roller-massage voor de voeten. Beide voetruimtes hebben een reflexologie roller die draait en kneedt in de voetzolen en tegelijkertijd de acupunten op de voeten stimuleert. Met kuitrollen, luchtmassage en voetrollers biedt de Luxor een voetmassage als geen ander.

Voetmassage Reflextherapie

Nieuw voetsteunontwerp.

De voetsteun van de Komoder Luxor is geüpdated ten opzichte van eerdere edities van stoel. Het is voorzien van een gloednieuw ontwerp dat bedoeld is om lange gebruikers meer comfort te bieden. Hierdoor kunnen gebruikers tot wel 17 cm extra beenruimte ontvangen. Dit maakt de Komoder Luxor een geweldige massagestoel voor lange gebruikers of iedereen die een beetje extra beenruimte nodig heeft.

Komoder Luxor een geweldige massagestoel voor lange gebruikers of iedereen die een beetje extra beenruimte nodig heeft

Heeft u last van uw rug of nek?

Dan wordt het tijd om een massagestoel voor thuis aan te schaffen, voor u en uw gezin.

nekpijn of rugpijn

Luchtionisatorfunctie

Kort gezegd, een lucht-ionisator is een speciale luchtreiniger die ionen in de lucht projecteert om stof en andere deeltjes te verwijderen. Bovendien helpen luchtionisatoren om statische elektriciteit uit uw omgeving te verwijderen. Elektrische apparaten produceren allemaal statische elektriciteit, waarvan bekend is dat blootstelling symptomen van vermoeidheid, slaperigheid en hypertensie veroorzaakt. De lucht-ionisator in Luxor bevindt zich in de hoofdsteun. Wanneer ingeschakeld, zendt het een continue bries van frisse, verkwikkende lucht uit terwijl het statische elektriciteit verwijdert. Kortom, het helpt bij het creëren van de perfecte atmosferische omgeving om je lichaam en geest te herstellen terwijl je ontspant en geniet van je massage.

Luchtionisatorfunctie

2 Zero Gravity posities

Tegenwoordig is het moeilijk om een high-end massagestoel te vinden zonder Zero Gravity en de Komoder Luxor is geen uitzondering. Bovendien, waarom zou je geen Zero Gravity willen? Het is gewoon de meest comfortabele en therapeutische positie voor uw lichaam tijdens een massage.

In de positie Zero Gravity staat de stoel volledig achterover en is de beensteun verhoogd om de voeten in een lijn te brengen met het hart, of zelfs iets hoger. Deze positie verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig, waardoor de druk op uw wervelkolom en spieren aanzienlijk wordt verminderd. Door meer lichaamsgewicht over de rugleuning van de stoel te verspreiden, kunnen de massagerollen nog dieper doordringen. Hierdoor kan een echte deep-tissue massagetherapie worden ervaren.

Komoder LUXOR Zero positie

Kleurentherapie

Net zoals de ingebouwde lucht-ionisator helpt de perfecte sfeer te creëren voor een ontspannende massage, voegen ingebouwde LED-lampjes in de hoofdsteun van de stoel een kleurrijke dimensie toe aan uw omgeving.
Chromotherapie is het gebruik van gekleurde lampen voor therapeutische doeleinden. Verschillende kleuren hebben verschillende effecten en de Luxor beschikt over een reeks zachte blauwe en groene kleuren om een zeer rustgevende ambiance te creëren. Natuurlijk, als u liever geniet van uw massage zonder licht, kunnen de chromotherapielampen op elk moment worden uitgeschakeld.

Kleurentherapie Komoder LUXOR

Bluetooth-luidsprekers. Geen kabels meer.

De luidsprekers zijn ingebouwd in de hoofdsteun van de stoel en creëren een surround-geluidseffect met de muziek van uw keuze. Luxor maakt gebruik van Bluetooth-technologie om uw smartphone, tablet of mp3-speler op de stoel aan te sluiten. Je muziekselecties worden rechtstreeks vanaf je apparaat bestuurd voor eenvoudige bediening die je al gewend bent.

Komoder LUXOR Bluetooth

Handmatige programma's

Kneden

Een universele techniek waarbij de massagerollen de spieren grijpen en wrijven met krachtige slagen.

Kloppen

Een meer krachtige techniek waarbij de rollen meer uitgesproken percussieve bewegingen uitvoeren.

Tikken

Een techniek waarbij de rollen lichte percussieve tikken uitvoeren.

Shiatsu

Een techniek op basis van Japanse vingermassage waarbij de massagerollers in kleine, gerichte bewegingen in de spieren drukken.

Synchroniseren

Bij gebruik van deze techniek worden de bewegingen van de massagerollers gesynchroniseerd met het ritme van uw muziek. Om de Sync-techniek te gebruiken, moet een muziekapparaat op de stoel worden aangesloten.

Ritme

Deze techniek maakt gebruik van krachtige ritmische massagewrijvingen.

Wervelkolom correctie en taille-draai-functie?

Hoewel het geen programma is dat u kunt bedienen of een functie die u kunt aanpassen, is het wervelkolom correctiesysteem geïntegreerd in de automatische massageprogramma's van de stoel om een extra niveau van therapie toe te voegen. Wanneer de wervelkolom correctiefunctie actief is, worden de schouder-, taille- en dij-airbags gebruikt om zowel het lichaam op bepaalde momenten op zijn plaats te houden en het lichaam op andere momenten heen en weer te zwaaien.

Verbeter je houding

Terwijl de airbags het lichaam vasthouden of zwaaien, bewegen de massagerollen van de stoel op en neer langs de rug om elke verkeerde uitlijning in de wervels van de wervelkolom te corrigeren. Er moet niet op deze functie worden vertrouwd voor ernstige chiropractische aanpassingen, maar het is een geweldige manier om uw houding te verbeteren en kleine aanpassingen aan uw uitlijning van de ruggengraat aan te brengen.

Komoder LUXOR massagestoel
Geen verzendkosten.
Vraag de prijslijst aan, verzending en montage zijn gratis.
Vraag naar de speciale aanbieding

Automatische 3D-programma's

Deep Shiatsu 3D

Dit 10 minuten durende programma maakt gebruik van de 3D-rollen om diep in het spierweefsel te drukken.

Gezonde ademhaling

Dit unieke programma van vijf minuten verplaatst de 3D-rollen in specifieke ritmes om uw ademhaling te verbeteren. Als je jezelf betrapt op het inhouden van je adem of je licht in het hoofd voelt, is dit programma iets voor jou.

Massage verlenging

Dit vijf minuten durende programma draait helemaal om uitrekken. De 3D-rollen worden gebruikt in combinatie met de airbags van de stoel om rekoefeningen uit te voeren door het hele lichaam.

6 STANDAARD AUTOMATISCH PROGRAMMA'S

Sport opfrissing

Dit programma is speciaal ontworpen voor gebruik na intensieve lichamelijke activiteit zoals sporten en bewegen. Het programma is gebaseerd op Thaise massagemethoden en combineert een krachtige kneedroller-massage met rekfuncties van het luchtmassagesysteem. Gedurende het hele programma worden de benen, taille en andere delen van het lichaam uitgerekt en gemasseerd met behulp van krachtige technieken. De intense actie is bedoeld om de juiste circulatie te bevorderen en het proces van spierherstel te versnellen.

Rust en slaap

Een programma dat is ontworpen voor gebruik voor het slapen gaan of als een manier om overdag te ontspannen tijdens een lunchpauze. Milde maar dynamische massagelijnen worden gebruikt om het lichaam te ontlasten en geleidelijk af te koelen om de gebruiker in staat van volledige ontspanning te brengen.

Ontspanning na werk

Ontworpen voor gebruikers die de hele dag aan een bureau werken of lange uren met de auto of het vliegtuig reizen. Sterke, intense massagehandelingen worden gebruikt om pijn en spanning in het bovenlichaam, de schouders en de nek te verlichten. Een geweldig programma om het lichaam op te frissen na een stressvolle dag op kantoor.

Nek en schouders

Een volledig lichaamsmassageprogramma dat extra aandacht voor de nek en schouders biedt. De zelfuitrekbare schouder- en nekrolfunctie van de stoel wordt optimaal benut met behulp van de 3D-massagerollen om eventuele spanningen en pijn te verlichten.

Wervelkolom, Taille

Dit programma besteedt ongeveer 80 procent van de duur gericht op het masseren van de lumbale spieren en wervels. Roller en luchtmassage werken samen om zich op de onderrug te richten, terwijl de rest van het lichaam een milde massage krijgt.

ROLMASSAGEGEBIED

Nadat u een massagetechniek heeft geselecteerd, kunt u kiezen hoe en waar u de massage-rollers wilt gebruiken. Er zijn drie opties:

Volledig

Standaard voeren de massagerollen de geselecteerde massagetechniek uit over het hele bereik van de massagebaan.

Gedeeltelijk

Deze modus isoleert de acties van de massagerollers naar een klein gebied op de achterkant en kan worden verplaatst met behulp van de omhoog en omlaag pijlen op de afstandsbediening.

Punt

In deze modus voeren de massagerollers de gekozen techniek uit op een vast punt op de rug, zodat u de massageactie op één plek kunt richten. Het massagepunt kan op en neer langs de rugleuning en zitting en worden bewogen met behulp van de omhoog en omlaag pijlen op de afstandsbediening.

Massage geheugenprogramma's

Zoals u zult leren wanneer we de handmatige massagefuncties van de Luxor bespreken, kunt u elk aspect van de massage aanpassen. Luxor biedt extra comfort en personalisatie en beschikt over een geheugenfunctie waarmee u uw favoriete handmatige massage-instellingen kunt opslaan voor snelle toegang in de toekomst. Om de geheugenfunctie te gebruiken, past u eenvoudig alle handmatige massage-instellingen aan volgens uw voorkeuren en selecteert u vervolgens "Memory A" of "Memory B" om de massage op te slaan. De volgende keer dat u wilt genieten van die exacte massage-instellingen, selecteert u de juiste geheugenfunctie en begint uw massage. Zo worden als het ware twee extra automatische massageprogramma's aan de stoel toegevoegd.

Komoder LUXOR massage
Betaal vooraf via bankoverschrijving, of tijdens de levering via contante betaling of onze handige betaallink.
Vraag de speciale aanbieding aan

Technische specificaties en functies

Elektrisch verstelbare rugleuning Automatisch
Voeten stimulator Automatisch
Afstandsbediening Yes
Afstandsbediening opbergen Yes
Bekleding Ecologisch, antibacterieel leer.
Stoelafmetingen (rechtop) (152,4 cm) L x (83,8 cm) W x (114,3 cm) H
Stoelafmetingen (liggend) (182,8 cm) L x (83,8 cm) W x (86,3 cm) H
Aanbevolen maximaal gebruikersgewicht 140 kg
Aanbevolen gebruikershoogte 195 cm
Gewicht 158 kg
Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 5 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D

Geverifieerde beoordelingen voor Komoder Luxor Massagestoel:

Elke cent waard. Aan iedereen aan te bevelen!
- van
5 van 5 punten
Een uitstekende massagestoel. Ik heb wel eens een massagestoel getest, maar die was een stuk minder efficient dan deze stoel. Een mooie grote stoel! Vooral de zwarte versie ziet er heel erg mooi uit. Kortom, ik ben er ontzettend blij mee en ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt.
Beoordeling: 5 van 5 punten, op basis van 1 beoordelingen
Vergelijkbare producten
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de producten
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu
Vraag naar de prijslijst