Massagestoel kopen

Op zoek naar een massagestoel? Bij Komoder Massagestoelen vind je de nieuwste en meest geavanceerde massagestoelen van Nederland. Wij geven 3 jaar garantie op al onze massagestoelen. Ook kan je onze Komoder massagestoelen gratis testen. Bovendien worden onze massagestoelen gratis bezorgd en gemonteerd. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om jouw Komoder massagestoel te betalen tijdens de levering. Komoder neemt je dus al het werk uit handen, zodat je snel en eenvoudig kunt genieten van een heerlijke “Komoder massage”.

Effecten Massagestoelen

Een Komoder massagestoel biedt tal van positieve effecten. Een massagestoel geeft je rust, ontspanning en vermindert stress. Bovendien kan een massagestoel pijnklachten verminderen, de ademhaling optimaliseren en de spieren in je lichaam herstellen. Een massagestoel helpt daarnaast je spijsvertering en bloedcirculatie te verbeteren en helpt tevens om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Komoder Prijs

Benieuwd naar de Komoder massagestoel prijs? Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Voor de meest actuele prijzen kan je op onze website een prijslijst aanvragen, of bellen met één van onze Komoder verkopers.

Massagestoelen in verschillende kleuren

Ben je benieuwd naar het kleurenaanbod? Een Komoder massagestoel is doorgaans verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast zwarte massagestoelen (Victoria, Luxury, Veleta, Everest), of beige massagestoelen (Victoria, Luxury), bieden wij ook tal van kleurencombinaties, zoals beige/rood (Focus), beige/blauw (Veleta), of zwart/rood (Luxor, Veleta, Everest). Vraag onze verkopers naar het actuele kleurenaanbod.

Komoder Massagestoel Showroom

Op zoek naar een Komoder massagestoel winkel? In Nederland hebben wij maar liefst 3 verschillende showrooms waar onze massagestoelen getest en gekocht kunnen worden. Wij hebben een vestiging in Rotterdam, een vestiging in Katwijk aan Zee en een vestiging in Almere. Al onze showrooms zijn op afspraak te bezoeken van maandag tot en met vrijdag. In overleg kunt u ook in de avonduren of in het weekend komen testen. Tijdens uw exclusieve afspraak heeft u zo’n 2 uur de tijd om alle Komoder massagestoelen op uw gemak te testen. Er zijn tijdens jouw afspraak bovendien geen andere bezoekers in de showroom. Neem een kijkje in de showroom en test onze nieuwe generatie Komoder 2020 massagestoelen.

Maak nu een afspraak in een Komoder winkel bij jou in de buurt voor het testen van onze massagestoelen:
Rotterdam: +31 615 671 997
Katwijk: +31 642 451 153
Almere: +31 629 296 589.

Meer informatie

Heb je nog vragen na het lezen van de informatie op onze website? Geen probleem. Wij staan je graag te woord om je meer uitleg te geven over onze Komoder massagestoelen, of onze service. Daarnaast kunnen wij jou voorzien van brochures of andere relevante documenten. Voor een snel antwoord op uw vraag kan je bellen naar 0031 629 296 589, of mailen naar [email protected].

Vraag nu de prijslijst aan
Kom testen! Maak een afspraak in 1 van onze 3 showrooms!
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder Massagestoelen

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de massagestoelen
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Komoder Agent
Bel ons nu