4D Massagestoel Capsule Komoder KM9000 Luxe Zero Gravity 2019 Model. 4D Massagestoel met 8 verwarmde rollers voor de rug, bluetooth, spraakbediening, verwarmingssysteem voor rug en benen, 12 automatische programma's.

Komoder KM9000 massagestoel
  • Beschikbaarheid in stock
  • Garantie 2 jaar
  • Levering Gratis
  • Handleiding beschikbaar
  • Brand Komoder
  • Productiejaar 2019
Bel ons nu:
0031 629 296 589
Vraag de speciale prijs aan
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury

Therapeutische massage voor verschillende lichaamsbouwen

De massagerollers sluiten naadloos aan op de curve van het lichaam. Dit is het begin van het hyperspace-massage tijdperk voor massagestoelen.

Full Body Air Massage (armen en schouders, rug en heupen, billen, benen en voeten)

De KM9000 beschikt naast de rolmassagefuncties van de stoel ook over een uitgebreid luchtmassasysteem voor het hele lichaam. De stoel is beladen met airbags die praktisch elk deel van het lichaam van het hoofd tot de voeten masseren.

Komoder KM9000

Deze stoel scant uw lichaam

KM9000 is uitgerust met een automatisch schouder- en neklokalisatiesysteem, wat betekent dat het uw rug scant vóór elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat u een massagesessie ervaart die speciaal aan u is aangepast.

lichaamscan
warmte

Rugverwarming voor rug en benen.

De verwarmingspads in de reugleuning voegen een nieuwe dimensie toe aan de reeds ontzagwekkende massagetherapie van de KM9000 , door warmte uit te tralen in de spieren. Warmte therapie kan worden gebruikt als een op zichzelf staande functie of toegevoegd aan een van de automatische of handmatige massageprogramma's van de stoel.

spierpijn

Heeft u spierpijn? De stoel behandelt contracties.

Het uitrekken van de armen, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en spierspanningen en contracties te verlichten. Dit uitrekken wordt bereikt met behulp van massagekussens voor de schouders, armen en benen.

De Komoder KM9000 massagestoel is ontworpen voor verschillende soorten gebruikers en heeft innovatieve automatische massageprogramma's die een individuele massage bieden die aan verschillende verwachtingen voldoet.

Zero Gravity- en Space Saver-functies

De dynamische vorm van deze massagestoel is overgenomen om gebruikers thuis ruimte te laten besparen. Dit model is ideaal voor een huis, appartement of kantoor en zelfs voor plaatsen met beperkte ruimte. De Zero Gravity-positie is de meest natuurlijke en meest ontspannende positie voor het lichaam, waarbij de benen hoger zijn geplaatst dan het lichaam zelf, onder een hoek van 128º ± 7º, waardoor de functies van het lichaam op een optimaal niveau worden gehouden.

Perfect voor thuis
Komoder KM9000 beensteun

Automatische voetsteun. En geweldige functie voor lange gebruikers.

De voetsteun van de Komoder KM9000SL is vernieuwd. Het heeft een gloednieuw ontwerp dat bedoeld is om lange gebruikers meer comfort te bieden en gebruikers tot 17 cm te ondersteunen. Dit maakt de Komoder KM9000SL tot een geweldige massagestoel voor lange gebruikers en voor iedereen die een beetje extra beenruimte nodig heeft.

Bluetooth-luidsprekers. Geen draden meer.

De luidsprekers zijn ingebouwd in de hoofdsteun van de stoel en creëren een surround-geluidseffect met de muziek van uw keuze. KM9000 maakt gebruik van Bluetooth-technologie om uw smartphone, tablet of mp3-speler op de stoel aan te sluiten. Uw kunt gebruik maken van een eenvoudige muziekselecties waaraan u al gewend bent, omdat u de selectie rechtstreeks vanaf uw eigen apparaat kunt besturen.

bluetooth

Massage techniques

Kneading

kneden


Knocking

kloppen


Pressure

drukken


Tapping

tikken


Kneading and Knocking

kneden en kloppen


Rolling

rollen


Stretching

stretchen


Finger Kneading

vinger kneden


Back Rubbing

rug wrijven


Kleuren voor Komoder KM9000 Luxury

Specifications and Features

Stembesturing Ja, voor programma's wijzigen
Afstandbediening buidel Ja
Timers 5/10/15/20/25/30 minuut
Normale maat 160 x 82 x 127 cm
Uitgestrekte maat 190 x 82 x 92 cm
Nettogewicht 159 kg
Schouderairbags Ja
Back airbags Ja
Taille-airbags Ja
Stoelairbags Ja
Armairbags Ja
Calfairbags Ja
Foot Ja
Voorwaarts schuiven 30 cm
Vraag de speciale prijs aan
KM9000

Algemene Voorwaarden | Garantie | Contact | Privacybeleid & Cookies

Alle informatie op www.komoder.nl is eigendom van Komoder B.V.
™ Komoder handelsmerk. De inhoud van deze website kan auteursrechtelijk beschermd zijn.