Focus Zero Gravity Massagestoel met verwarming, Gua Sha Reflexology Stretching-programma, LED-verlichting en Space Saver-technologie. Een perfecte massagestoel voor uw huis of appartement.

Komoder KM500L massagestoel
  • Beschikbaarheid in stock
  • Garantie 2 jaar
  • Levering Gratis
  • Handleiding beschikbaar
  • Brand Komoder
  • Productiejaar 2019
Bel ons nu:
0031 629 296 589
Vraag de speciale prijs aan

Een massagestoel die de handen van een massagetherapeut nabootst.

De KM500L is een massagestoel van de nieuwe Komoder-generatie, uitgerust met 4 intelligente, stille massagehanden die op en neer kunnen bewegen voor een volledige rugmassage. De KM500L maakt gebruik van de nieuwe 135-centimeter L-vormige massagerail, waardoor deze de massagestoel is met het langste massagebereik.

Massage met volledige luchtdruk (schouders, rug, zitvlak, armen, benen).

TDe KM500L is uitgerust met een innovatieve luchtpomp en klepfunctie. De pomp kan synchroon of continu werken om de benodigde aandrijfkracht voor de 28 airbags te leveren. Zowel de ontspanningsmassage als de sterke airbagdruk zijn nauwkeurig en uniek, waardoor u kunt genieten van een verkwikkende massage.

Komoder KM500

1. De KM500 massagestoel werd gelanceerd in juli 2018
2. Deze massagestoel heeft het langste massage bereik (135 cm)
3. Pod-type massagestoel, biedt volledige lichaamsmassage (nek, rug, schouders, armen, benen)
4. Gerichte programma's: Rekken, Comfort, Ontspanning, Volledig, Nek & Schouders, Rug & Middel.
5. Rugverwarmingssystemen.
7. Ruimtebesparing - kan slechts 5 cm van de muur worden geplaatst.

Komoder KM500L massagestoel

Uitgerust met rugverwarming.

De verwarmer verbetert de doeltreffendheid van de massage, waardoor u 's winters geen kou voelt of in de zomer de airconditioning. Met dit ingebouwde verwarmingssysteem is de KM500L massagestoel een van de meest complexe massagestoelen op de markt geworden. De rugverwarminssfunctie gebruikt koolstofvezel als een infraroodverwarmingsbron.

back heating for Komoder KM500L massagestoel

The KM500L stoel neemt minder ruimte in beslag dan andere massagestoelen.

De stoel is ontworpen voor kleine ruimtes, zodat u tijdens het gebruik slechts een afstand van 5 centimeter nodig hebt tussen de stoel en de muur erachter. De zitting van de massagestoel schuift naar voren zonder de achterwand aan te raken.

De dynamische vorm van deze massagestoel is aangepast om gebruikers thuis ruimte te laten besparen. Hierdoor is dit model ideaal voor in uw huis, appartement, kantoor en andere plaatsen waar de ruimte beperkt is.

5 cm to wall

Gerichte massageprogramma's - zeer goed ontworpen massagesessies.

De massagestoel biedt toegang tot de programma's die gericht zijn op verschillende lichaamsdelen. Focusprogramma's: Rekken, Comfort, Ontspanning, Volledig, Nek & Schouders, Rug & Middel. Selecteer het programma op basis van uw behoeften. Kies Rekken voor een ochtendmassage. Gebruik Comfort tijdens uw pauze op het werk. De optie Relax is ideaal voor een moment van ontspanning, wanneer u 's avonds thuis komt van uw werk. Selecteer Nek & Schouders als u veel tijd op uw computer doorbrengt. Gebruik het rug- en heupprogramma om spierspanningen te verlichten of om weeën te verlichten.

focus programs

De stoel scant uw rug en past zichzelf automatisch aan.

De nieuwe KM500L is uitgerust met een automatisch schouderdetectiesysteem, wat betekent dat het uw rug scant vóór elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren voor een perfect aangepaste massagesessie.

3D roller systeem

De nieuwe KM500 massagestoel is uitgerust met een set intelligente, stille 3D mechanische handen, die op en neer bewegen, in en uit en van links naar rechts. Deze mechanische handen helpen de gewichts- en hoogteparameters van elke gebruiker te detecteren.

Scanning for Komoder KM500L massagestoel
neck extention

Verstelbare breedte van rugmassage roller.

Naast de lange L-vormige baan, kunt u met de KM500SL-massagestoel de massagerol aanpassen aan het gewicht en de breedte van de rug van elke individuele gebruiker. Deze functie is toegankelijk door op de "breedte" knop op de afstandsbediening te drukken, en het is een belangrijke functie voor degenen die een aangepaste massage willen.

Komoder KM500 massagestoel

Ideale massagepositie - verbetert de slaapkwaliteit

De synchronisatie van de rugleuning en de beensteunen met behulp van de mobiele meerhoekmodule biedt u de beste Zero Gravity-massage-ervaring. Totale ontspanning en een natuurlijke en comfortabele massagepositie worden bereikt, die de slaapkwaliteit verbeteren en vermoeidheid verlichten.

De stoel biedt een diepe armmassage met verticale en horizontale airbags.

De Komoder KM 500L is uitgerust met een verscheidenheid aan armmassage-verbeteringen. De airbags zijn anders geplaatst, zodat het plaatsen van uw armen in de armsteunen nu veel comfortabeler is geworden en de onderarmmassage effectiever is.

4 drukpunten per arm.

In vergelijking met andere massagestoelen heeft dit specifieke model meer airbags voor armmassages. Geniet van een luchtdruk-airbagmassage.

arms massage for Komoder KM500L
Rabatare Zero Gravity Komoder KM500L

De massagestoel rust volledig om u ontspanning te bieden.

De nieuwe Komoder KM500L kan 3 verschillende posities met zero gravity aannemen. De Zero Gravity-positie geeft u een staat van gewichtloosheid waarin u kunt genieten van perfecte, ongehinderde ontspanning.

De Zero Gravity posities

Wanneer u de modus Zero Gravity start, is de hoek tussen lichaam en voeten ongeveer 118 graden. De dijen en kuiten worden verhoogd boven borsthoogte. Het gewicht van elk lichaamsdeel zal gelijkmatig over de massagestoel worden verdeeld, zodat de druk op het lichaam volledig wordt verspreid..

Belangrijke functies

Reflex-therapie. Krachtige massage.

De reflextherapiemassage wordt uitgevoerd met een klein bordje uitgerust met rollen en de voetsteun strekt zich naadloos uit om verschillende gebruikershoogten te accommoderen.
Reflex therapy

Voetmassage

De voetsteun is uitgerust met airbags voor een luchtdrukmassage, plus 8 natuurlijke magneten.
Foot massage

Massage van nek tot been

De massagestoel is uitgerust met een speciale gebogen L-vormige baantechnologie, die het resultaat is van uitgebreid onderzoek, aangevuld met de nieuwste ontdekkingen op dit gebied. Het massagebereik is 135 cm, wat betekent dat u kunt genieten van een aangepaste massage vanaf uw hoofd tot aan uw zitvlak, dicht bij uw knieën.
special curved L-shape track

Voetmassage. Een massage die door iedereen die het heeft geprobeerd als zeer aangenaam wordt ervaren.

Bootst de aanraking van een menselijke hand na en heeft geavanceerde roltechnologie. Hierdoor kan een Guasha-massage worden geboden, die vergelijkbaar is met een Guasha-massage uitgevoerd door een echte massagetherapeut. Met een bereik van 3 cm en gericht op het Yongquan-punt op uw voetzolen, kan de verstrekte massage zacht en stabiel zijn, maar deze kan ook sterker zijn, afhankelijk van de aanpassingen die u met de afstandsbediening hebt gedaan.
Guasha foot massage.

Voet airbag massage

Airbags van verschillende vormen wikkelen zich om je kuiten, enkels en voeten en bieden je een onvergetelijke drievoudige ervaring. Activeer achtereenvolgens de compressie-, pauze- en luchtdrukontkoppelingsfuncties om de Xuanzhong- en Taixi-acupunten te stimuleren, die voor comfort en perfecte harmonie zorgen.
foot airbag massage Komoder KM500L

Magneettherapie

Magneettherapie met behulp van 8 nauwkeurig geplaatste permanente magneten van 300 cc kan het een laag magnetietgehalte​​ in het menselijk lichaam verbeteren door de kuiten te stimuleren met de acupunten van Chengshang en Zhonmai.
Magnet therapy

Hoofd-tot-voetmassage

De intelligente, mechanische massagehanden kunnen op en neer bewegen langs de nek, schouders, rug en taille. Ze kunnen automatisch de rondingen van de menselijke rug volgen, met een bereik van maximaal 21 cm breed en een verticaal bereik van 135 cm, is het in staat de gehele achterkant te bedekken.
Massage range for Komoder KM500L

De massagestoel herkent uw rug

De S-vormige curve die het lichaam ondersteunt vereist een combinatie van de rugmassagestructuren en de principes van human engineering, zodat u kunt genieten van een uiterst nauwkeurige rugmassage. De breedte kan worden aangepast tussen 6 en 21 cm en bevat drie opties.
The massagestoel recognizes your back

Arm airbag massage

Doordat de stoel is uitgerust met 12 airbags die de rondingen van de menselijke arm volgen, biedt het een volledige armmassage en activeert het de Yangchi- en Quchi-punten. De uitgebalanceerde 3D-tractie afkomstig uit de airbags zal u doen ontspannen en helpt u, uw armen en handpalmen te versterken.
Arm airbag massage

Infrarood verwarming - perfect voor in de winter

De rugverwarmfunctie (40º-50º C) elimineert elke koude sensatie en rugpijn. De golflengte van de infraroodgolven valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie kan worden geabsorbeerd door de menselijke cellen, die de cellen activeert en het metabolisme stimuleert.
Infrared heating

3 geheugenfuncties

Deze twee functies zullen voldoen aan de eisen van uw gezin. Elke massagemethode en -functiecombinatie die u en uw gezin kunnen kiezen, kan worden opgeslagen met behulp van de juiste M1 / M2-geheugenprogramma's. Het enige wat u hoeft te doen, is de knop twee seconden ingedrukt houden nadat u een bepaald geluid hoort, waarna de automatische geheugenmodus wordt opgestart.

Kies de massageduur

Met deze functie kunt u de gewenste massagetijd selecteren, zodat u van een continue massage kunt genieten.

Heeft u pijn in de nek of in de onderrug?

De innovatieve luchtpompfunctie kan synchroon of continu werken om de aandrijfkracht te leveren die de airbags nodig hebben. Zowel de ontspanningsmassage als de airbagdruk zijn nauwkeurig en uniek, waardoor u kunt genieten van een verkwikkende massage.

De massagestoel weet het en onderneemt actie!

De wervels zijn meestal de oorzaak van pijn in de taille en de rug, evenals van een stijve nek. Komoder massagestoelen maken gebruik van een detectietechnologie die de massagepunten op basis van uw lengte kan identificeren. Van nek tot voet, deze technologie bestaat uit 500 punten door het hele lichaam, waardoor je een comfortabele fysiotherapie krijgt die het lichaam versterkt en daardoor kleine gezondheidsproblemen kan verhelpen.

Komoder KM500L massagestoel

De KM500L - een massagestoel zoals de handen van een massagetherapeut.

De intelligente mechanische massagehanden verzamelen voortdurend gegevens over de kromming van de rug van de gebruiker om u een stereo, multidimensionale massage aan te bieden. De intelligente massagekamers emuleren de methoden die door massagetherapeuten worden gebruikt om de volgende soorten massage uit te voeren: kneden, knijpen, klappen, drukken, duwen, grijpen, zwaaien en draaien.

Komoder KM500L massagestoel
Komoder KM500L massagestoel

Heeft u spierpijn? De massagestoel behandelt samentrekkingen.

Het strekken van de arm, rug en benen wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren, om spierspanningen en contracties te verlichten. Dit rekken wordt uitgevoerd met behulp van de schouder-, arm- en beenmassage kussens.

KM500L Foot heating feature

Gua Sha – Kostbare Voetreflexologie

De Gua Sha - Precious Foot Reflexology en airbags stimuleren de bloedcirculatie in de zolen en kuiten.

Kuitsteun verlengingsfunctie

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker kan de beensteun zich vrij uitstrekken, tot een maximale lengte van 15 cm, zodat het een volledige lichaamsmassage garandeert die is aangepast aan de grootte van elke individuele gebruiker.

Heeft u last van pijn in uw nek, onderrug of vermoeidheid?

Dankzij de nieuwe stretching-functie is de Komoder KM500-massagestoel de perfecte oplossing voor elk type gebruiker die last heeft van lage rug- of nekpijn, maar ook voor slapeloosheid veroorzaakt door stress of vermoeidheid.

lower back pain

Het wordt hoog tijd dat u een massagestoel gaat gebruiken.

Dankzij het lichaams- en acupuntdetectiesysteem en in overeenstemming met de fysieke kenmerken van het lichaam, kan de KM500 massagestoel je nek, schouders, rug, taille en billen detecteren. Hierdoor kan een zeer nauwkeurige fixed-point massage worden aangeboden aan gebruikers van verschillende lengtes.

Ongeacht in welke van de 6 categorieën u valt, het wordt hoog tijd dat u de Komoder KM500SL massagestoel thuis of op kantoor gaat gebruiken.

massage points

Circulaire LED-kleurentherapielampen

De KM500L is ontworpen met LED-lampjes om een bepaalde sfeer te creëren. De koele LED-lampjes bevinden zich op de armleuningen en zijn alleen zichtbaar als de stoel in de bedieningsmodus staat. In een donkere kamer projecteren de LED's een koel, blauw licht op de muren, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat.

Komoder KM500L massagestoel LED

Productspecificaties

Volledige rugmassaga Ja
Elektrisch verstelbare rugsteun Ja
Voetsteun met massage Verstelbaar
Zitvlak airbags Ja, 8 been en zitvlak
Kuit airbags 8 kuit en voet airbags
Billen massage Ja
Reflex therapie Ja
Verwarming Achter
Afstandsbediening Ja
Afstandsbediening opbergruimte Ja
Bekleding Antibacterieel eco-leer
Gewicht (kg) 97 kg
Stroomvoorziening 220 - 230V
Vraag de speciale prijs aan
Focus

Algemene Voorwaarden | Garantie | Contact | Privacybeleid & Cookies

Alle informatie op www.komoder.nl is eigendom van Komoder B.V.
™ Komoder handelsmerk. De inhoud van deze website kan auteursrechtelijk beschermd zijn.