Albert 3D Zero Gravity massagestoel met verwarming, muziek via Bluetooth, 130 cm SL massagesysteem, verwarmingssysteem.

beoordelingen
Albert 3D Zero Gravity massagestoel
 • BESCHIKBAARHEID

  In Stock

 • GARANTIE

  3 Jaar

 • LEVERING

  Gratis

 • BRAND

  komoder

Vraag de speciale prijs aan
3D massagerollers Luidsprekers met Bluetooth Zero Gravity Systeem Rugverwarming
Intelligent scanmechanisme Voorwaarts schuifsysteem om ruimte te besparen Reflexotherapie (voetmassage) SL massagekussen 130 cm
Albert
Albert

Massage van nek tot voeten.

Deze nieuwe massagestoel is in staat zich aan te passen aan de kenmerken van het menselijk lichaam en bevat de volgende functies en mogelijkheden: zero-gravity, zero-wall technologie, volledige lichaamsmassage met luchtkussens, 130 cm SL-trackmassage, guasha-rollers voor de voetzolen en een bluetooth audiosysteem voor muziek. Deze Komoder massagestoel geeft je de ultieme massage-ervaring in je huis en helpt je elke dag gezond en actief te blijven.

Volledige lichaamsmassage.

De innovatieve functie van de luchtpomp, kan synchroon en continu werken, om de nodige kracht te leveren aan alle luchtkussens die u zullen masseren. Zowel de ontspanningsmassage als de sterke druk van de luchtkussens zijn precies en uniek, zodat u kunt genieten van een verfrissende, zachte of diepe massage.

Komoder Albert Massagestoel

Gebruiksgemak: een eenvoudige verstelknop

De nieuwe Albert massagestoel is complex, maar ook zeer gemakkelijk te gebruiken. U hebt een enkele verstelknop waarmee u alle massageposities kunt bedienen die u kunt ervaren. U hoeft niet langer te stoppen tijdens de massagecyclus om de massagepositie te wijzigen. U kunt de massagestoel stoppen in een bepaalde positie wanneer u wilt rusten of tv kijken.

Komoder Albert Afstandsbediening opbergen

Audiosysteem. Ingebouwde speakers. Geen kabels door het huis

U kunt een smartphone of tablet gebruiken om muziek af te spelen.

Verbind de massagestoel via Bluetooth met je telefoon, tablet of laptop. De massagestoel is uitgerust met een set luidsprekers ingebouwd in de rugleuning en via de Bluetooth-verbinding kunt u rechtstreeks naar uw favoriete muziek luisteren vanaf uw mobiele telefoon.

Komoder Albert Massagestoel
Komoder Albert Massagestoel

De massagestoel scant uw lichaam en past zich intelligent aan

De nieuwe Albert is uitgerust met een automatische schouder detectiesysteem. Dit systeem voert een scan uit voorafgaand aan elke massagesessie om de lengte en het gewicht van de gebruiker te detecteren, zodat de massagesessie perfect wordt aangepast aan de contouren van het lichaam.

3D rollersysteem

De nieuwe Albert massagestoel is uitgerust met een set van stille, intelligente 3D mechanische handen, die op en neer bewegen, zich naar voren en naar achteren uitstrekken en tevens zijwaarts bewegen. Deze mechanische handen helpen de parameters van elke gebruiker te detecteren: gewicht en lengte.

Komoder Albert Massagestoel
Komoder Albert Massagestoel

Rek- en strekfuncties van de kolom

Deze functie wordt aanbevolen om botregeneratie te activeren en om spierspanning en gewrichtsstijfheid te elimineren, zodat u uw gezondheid op peil kunt houden. Het rekken wordt uitgevoerd met behulp van de massagekussens voor de schouders, armen en benen.

Voetmassage. Verstelbare ondersteuning.

Afhankelijk van de lengte van de gebruiker, kan de steun voor de benen vrij worden versteld, de maximale lengte van de extensie is 15 cm, waardoor een massage voor het hele lichaam wordt verzekerd, ongeacht de lengte van de gebruiker.

Perfect voor verschillende lengtes en gewichten.

De Komoder massagestoel is ontworpen voor verschillende gebruikers. Met zes innovatieve automatische massageprogramma's, die u een persoonlijke massage geven, voldoet deze stoel aan de eisen van verschillende gebruikers.

Komoder Albert Massagestoel
Komoder Albert kleuren

Reflexologie. Massage die indruk maakt.

De reflextherapiemassage wordt uitgevoerd met een klein bordje uitgerust met rollers en de voetsteun strekt zich naadloos uit om gebruikers van verschillende lengtes te accommoderen.
Reflexologie

Voetmassage

De voetsteun is uitgerust met luchtkussens voor drukmassage en bevat daarnaast 8 natuurlijke magnete.
Voetmassage

Massage van nek tot voeten

Deze massagestoel maakt gebruik van een speciale technologie met een "L" -vormige rail en is het resultaat van een langetermijnstudie in combinatie met de nieuwste kennis in het veld. Het massagebereik van de stoel is 130 cm en loopt door tot dichtbij de knieën. Hierdoor kunt genieten van een persoonlijke massage van kop tot teen.
Massage van nek tot voeten

Voetmassage. Als zeer aangenaam ervaren door de mensen die het hebben getest.

Het simuleert de aanraking van de menselijke hand en beschikt over geavanceerde roltechnologie. Hierdoor krijgt u een Guasha-massage die aanvoelt alsof het wordt uitgevoerd door een professionele masseur. Met een bereik van 3 cm en gericht op het Yongquan-punt op de zool, kan de aangeboden massage delicaat en constant zijn, maar ook krachtig, afhankelijk van hoe u het op de afstandsbediening instelt.
Voetmassage. Als zeer aangenaam ervaren door de mensen die het hebben getest

Voetmassage met luchtkussens

Airbags van verschillende grootte wikkelen zich volledig om uw kuit, enkel en voet en bieden u een drievoudige ervaring die u nooit zult vergeten. Pas deze methode toe, waarmee u achtereenvolgens de compressie-, pauze- en evacuatiefunctie voor luchtdruk activeert om de Xuanzhong- en Taixi-acupunten te stimuleren. Dit zorgt voor perfect comfort en harmonie.
Voetmassage met luchtkussens

Magneettherapie

De magneettherapie die wordt bereikt dankzij de 8 nauwkeurig geplaatste permanente magneten van 300 cc kan het lage magnetietgehalte in het lichaam verbeteren, door de Chengshang- en Zhonmai-acupunten op de kuit te stimuleren.
Magneettherapie

Rugmassage bereik

De intelligente mechanische massagehanden kunnen op en neer bewegen op de nek, schouders, rug en taille. Ze kunnen automatisch de specifieke curve van de rug van de mens induceren, met een breedtebereik van 21 cm en een rugbereik van 130 cm en is daardoor in staat de gehele rug te bestrijken.
Rugmassage bereik

Deze massagestoel herkent je rug

De S-vormige curve die het lichaam ondersteunt, omvat een combinatie van rugmassagestructuren en technische ontwerpprincipes voor het lichaam van de mens, zodat u kunt genieten van een uiterst nauwkeurige rugmassage. De breedte kan worden aangepast van 6 tot 21 cm en heeft drie breedte-opties.
Deze massagestoel herkent je rug

Armmassage met luchtkussens

Uitgerust met 12 airbags die de rondingen van de menselijke bovenarm volgen, biedt deze massagestoel een massage die de gehele arm beslaat. De massage handelt op de Yangchi- en Quchi-punten. De uitgebalanceerde 3D-tractie die ontstaat in de met lucht gevulde kussens, zal je armen en handpalmen versterken.
Armmassage met luchtkussens

Infraroodverwarming - perfect in de winter

De rug verwarmingsfunctie van 40º-50º C elimineert het koude gevoel en de rugpijn. De golflengte van de infraroodstralen valt samen met de golflengte van het menselijk lichaam, waardoor de energie wordt geabsorbeerd door de menselijke cellen. Hierdoor worden de cellen geactiveerd en het metabolisme gestimuleerd.
Infraroodverwarming

Technische specificaties en kenmerken

Massage voor het gehele rugoppervlak Ja
Elektrisch verstelbare rugleuning Ja
Luchtkussens in het zitvlak Ja
Luchtkussens in het beengebied Ja
Rolmassage Ja, 3D
Luchtkussens Ja. Volledig lichaam
Luchtpompen Ja
Massage voor het zitvlak Ja
Massage- en ontspanningspositie Ja
Beenmassage Ja
Reflexologie Ja
Voetmassage Ja
Afstandsbediening Ja
Bekleding Ecologisch, antibacterieel leer.
Gewicht massagestoel (kg) 110 kg
Maximaal gebruikersgewicht (kg) 130 kg
Voeding 220 - 230V
Afmetingen Afmetingen massagestoel Albert
Geen verzendkosten.
Vraag de prijslijst aan, verzending en montage zijn gratis.
Vraag naar de speciale aanbieding
Betaal vooraf via bankoverschrijving, of tijdens de levering via contante betaling of onze handige betaallink.
Vraag de speciale aanbieding aan
Vraag nu de prijslijst aan

Ervaar de bewegingen van een onvermoeibare professionele masseuse door de 12 geautomatiseerde programma's en 6 soorten massage

Ontdekken FOCUS II
FOCUS II

LUXURY - de 4D-massage-ervaring!

Ontdekken LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D

Geverifieerde beoordelingen voor Albert 3D Zero Gravity massagestoel:

Zeer tevreden. Een aanrader! Prima prijs.
- van
5 van 5 punten
Ik was opzoek naar de nieuwste massage stoel. Mijn massagestoel is deze ochtend bezorgd. Ik wil jullie voor alles bedanken. We hebben de stoel zojuist uitgeprobeerd en zijn erg tevreden. De stoel is echt ontzettend goed. Ik zal jullie met vertrouwen bij iedereen aanbevelen
Dank je!
- van
5 van 5 punten
Beste Stephan en Hans, Nogmaals dank voor het goede advies en de snelle levering. Het was erg prettig om de verschillende modellen eerst uit te proberen in jullie showroom in Rotterdam. We zijn enorm blij met onze nieuwe massagestoel! Hartelijke groeten, Renate
Beoordeling: 5 van 5 punten, op basis van 2 beoordelingen
Vergelijkbare producten
Gratis verzending voor al onze producten
Opslag Komoder Massagestoelen

Zorgvuldige opslag

We hebben verschillende magazijnen in heel Europa
en we bewaren uw stoel in perfecte omstandigheden

Veilige bediening

De massagestoel wordt mechanisch geladen,
met liefde en zorg.
Geen verzendkosten

Wij bieden gratis verzending

In de meeste gevallen vervoeren we de massagestoelen
in onze eigen voertuigen, met behulp van onze medewerkers.
Komoder voorbereiding en montage

Behandeling en montage.

We hebben de stoel zo geïnstalleerd.
Geniet van je massage!
Laat uw contactgegevens achter en wij nemen contact met u op

Vul hieronder uw gegevens in en onze Komoder-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op om het type stoel te identificeren dat u nodig heeft. Onze adviseur houdt rekening met uw lengte en gewicht en met personen die de massagestoel zullen gebruiken.

Bel ons nu